Harrastustoiminta

Harrastekerhotoiminnan tavoitteena on luoda lasten ja nuorten vapaa-ajalle mukavaa ja virikkeellistä toimintaa turvallisissa puitteissa. Toiminta on suunnattu 7 – 14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kerhoissa ohjaajina toimivat koulutetut kerhonohjaajat. Nuoret ovat itse mukana suunnittelemassa, tiedottamassa ja toteuttamassa harrastekerhotoimintaa. Harrastekerhotoiminnan kautta lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin kilpailu- ja turnaustapahtumiin sekä leiri- ja retkitoimintaan.

Harrastekerhot

Salibandykerho

Tällä hetkellä salibandy toimii kolmen kerhon voimin. Harjoituksia on kerran viikossa ja kierrämme LappiCup- turnauksia. Ikäjkauma 8-13.

        harraste@rovalannuoret.fi

Teatterikerho

Teatterikerho- Hubaa kokoontuu kerran viikossa Stainerkoululla. Ryhmiä on kolme: Pienet (1-3lk.) Isot (4-6lk.) ja Nuoret (7-9lk.) Lisätietoja voit kysellä. kerho@rovalannuoret.fi

Muut kerhot

Uusia kerhoja perustamme, mikäli sinulla tai ystävälläsi on halua ja innostusta toimia kerhonohjaajana. Mikäli olet kiinnostunut tai sinulla on kysymyksiä ohjaajatoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittaudu kerhoon

Jos haluat tulla mukaan kerhotoimintaamme, täytä alla oleva ilmoittautumislomake ja kerhonohjaajamme ovat sinuun yhteyksissä.