Iltapäiväkerhot

Rovalan Nuoret ry:llä on iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille Ounasvaaran, Viirinkankaan, Vaaranlammen, Lapin Yliopiston Harjoittelukoulun ja Rantavitikan kouluilla. Iltapäivätoiminta tarjoaa lapsille virikkeellisen ja turvallisen paikan viettää iltapäivää siihen asti, kunnes vanhemmat pääsevät töistä kotiin, unohtamatta lasten omia touhuja ja leikkejä. Ohjattuja toimintatuokioita kerhopäivän aikana ovat mm. kädentaidot, askartelu ja liikunta/leikit. Kerhossa tarjotaan välipalaa päivittäin.

Iltapäiväkerhot ovat avoinna kouluarkisin klo 11-17.

Iltapäiväkerhot

Vaaranlampi

045 154 5960

harraste@rovalannuoret.fi

Vaaranlammen iltapäiväkerho sijaitsee Kairatie 75;n Vaaranlammen evakkokoulun tiloissa, jonne kulku on sisäpihan kautta. Kerhossa on liikunnallista ja eloisaa toimintaa ja se näkyy muun muassa päivittäisenä ulkoiluna, viikottaisina ohjattuina salitunteina, sekä kuukausittaisina retkinä. Kerhossa jää myös aikaa ja tilaa vapaaseen leikkiin ja kavereiden kanssa touhuamiseen. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuksia kädentaitojen kehittämiseen ja luovaan toimintaan. Kerhossa on viisi ohjaajaa.

 


Lapin Yliopiston Harjoittelukoulu

045 154 5932

harkkari@rovalannuoret.fi

Pohjolankatu 23,96100 Rovaniemi.

Kerhon sijaitsee Ravintola Lumikellon vieressä, pohjakerroksessa.

Lapin yliopiston Harjoittelukoulun yhteydessä toimiva iltapäiväkerho tarjoaa mahdollisuuden koulunjälkeiseen ohjattuun vapaa-aikaan 1–2-luokkalaisille. Kerhotilan lisäksi aikaa vietetään koulun pihalla ja liikuntasalissa, ja päivään kuuluu niin vapaata leikkiä kuin ohjattua toimintaa. Kerhossa toimii kolme ohjaajaa.


Rantavitikka

045 154 5967

kerho@rovalannuoret.fi

Yliopistonkatu 6, Rantavitikan peruskoulu, kulku Etupihalta kellariin

Kerhossamme toteutetaan liikunnallista, taiteellista ja elämyksellistä toimintaa. Päivät sisältävät niin ohjattua, kuin vapaata leikkiä. Panostamme yhteistyöhön, kaveritaitoihin ja lapsilähtöisyyteen. Kerhossamme lapsilla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöön. Myöskin tunnetaitojen harjoittelun koemme tärkeäksi. Kerhossamme toimii neljä ohjaajaa.

 


Viirinkangas

045 154 5886

viirikerho@rovalannuoret.fi

Väinämöisentie 62

Viirinkankaan iltapäiväkerho toimii mukavan kodikkaassa tilassa Viirinkankaan koulun pihapiirissä.

Siellä pystymme toteuttamaan yhdessä lasten kanssa mukavat iltapäivät. Tavoitteemme on järjestää virikkeellistä toimintaa, joka tukee lasten sosiaalisten taitojen kehittymistä. Mahdollistamme lapsen käden taitojen kehittymisen ohjatulla askartelulla ja antamalla mahdollisuuden toteuttaa omaa luovuutta.  Vapaa leikki, pelien pelaaminen ja liikunta on tärkeä osa toimintaamme. Saamme käyttää toiminnassamme koulun liikuntasalia. Ulkoilu on myös tärkeä osa päiväämme.

Pidämme tärkeänä yhteistyötä koulun ja lasten vanhempien kanssa. Toivomme lasten viihtyvän seurassamme.


Ounasvaara

045 154 5903

oukkukerho@rovalannuoret.fi

Ounasvaarantie 18

Kerhomme sijaitsee Ounasvaaran kupeessa, missä on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Ohjattua toimintaa kädentaidoissa, liikunnassa ja leikeissä. Unohtamatta kuitenkaan lasten vapaata toimintaa. Kerhossamme on lämmin ja ystävällinen tunnelma.


 

Ilmoittaudu iltapäiväkerhoon